Sposób przygotowania:
Młode ziemniaki
Gotować młode, umyte i oskrobane ziemniaki w wodzie, aż do miękkości-20 minut.
Duże przekroić wzdłuż na pół.
W tym czasie zeszklić na gorącym oleju słonecznikowym pokrojoną na drobno cebulę.
Gdy ziemniaki będą gotowe, to po ich odcedzeniu dodać do nich : zeszkloną cebulę, umytą i pokrojoną na drobno zieleninę, tj. : koper, pietruszkę, szczypiorek, śmietanę kwaśną i masło.
Potem potrząsnąć garnkiem pod przykryciem, by dobrze wymieszały się składnik i jeszcze wymieszać i chwilę parować pod przykryciem na małym ogniu dla lepszego smaku.
Duże przekroić wzdłuż na pół.
W tym czasie zeszklić na gorącym oleju słonecznikowym pokrojoną na drobno cebulę.
Gdy ziemniaki będą gotowe, to po ich odcedzeniu dodać do nich : zeszkloną cebulę, umytą i pokrojoną na drobno zieleninę, tj. : koper, pietruszkę, szczypiorek, śmietanę kwaśną i masło.
Potem potrząsnąć garnkiem pod przykryciem, by dobrze wymieszały się składnik i jeszcze wymieszać i chwilę parować pod przykryciem na małym ogniu dla lepszego smaku.
Mikrula
gusia1000
Henia
gusia1000
agnienia26
Mikrula
Ziemniaki do piekarnika sa takie jak nasze mlode.Sprobuj.
Mikrula
Ha,ha;)Pomylka.Nie zauwazylam,ze napisalas"mam mozliwosci",ja zauwazylam"nie mam mozliwosci".Pozdro i milego gotowania;)
gusia1000
evita0007
gusia1000
julcia12437
gusia1000
eliza135
gusia1000
Wiech
pzdr
gusia1000
BozenaMatuszczyk
gusia1000