Sposób przygotowania:
Mocno grzybowy omlet
Podgrzybki oczyścić, umyć osuszyć a następnie pokroić w cienkie plastry.
Pokrojone grzyby oraz obraną pokrojoną cebule włożyć na rozgrzaną patelnie z dodatkiem masła z dodatkiem oliwy i podsmażyć.
Doprawić solą, pieprzem oraz skropić lekko białym winem.
Podsmażać około 10 - 15 minut.
Jajka rozbełtać doprawić pieprzem i solą a następnie połączyć z grzybami.
Smażyć do ścięcia jajek.
Podawać ze świeżym pieczywem.
Pokrojone grzyby oraz obraną pokrojoną cebule włożyć na rozgrzaną patelnie z dodatkiem masła z dodatkiem oliwy i podsmażyć.
Doprawić solą, pieprzem oraz skropić lekko białym winem.
Podsmażać około 10 - 15 minut.
Jajka rozbełtać doprawić pieprzem i solą a następnie połączyć z grzybami.
Smażyć do ścięcia jajek.
Podawać ze świeżym pieczywem.
gusia1000