anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Grzybowy omlet extra

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Grzyby można wykorzystać na wiele sposobów ją uwielbiam ich smak i niezwykły aromat. Danie jest szybkie.

Grzybowy omlet extra Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Grzybowy omlet extra

 

Sposób przygotowania:

Grzybowy omlet extra
Jaja wbić do miseczki i bardzo dokładnie roztrzepać z szczyptą soli i z ziołami prowansalskimi. Grzyby bardzo dokładne oczyścić i pokroić w drobną kosteczkę, do grzybów dodać drobno pokrojoną cebulę i masło. Smażyć około 10 minut często mieszając. Wystudzić.

Grzyby dodać do roztrzepanychodzi jaj i wymieszać. Smażyć z obu stron na złoty kolor na odrobinie masła.
Grzybowy omlet extra
omlet powinno się zjeść zaraz po przygotowaniu

Tagi:

omlet