Sposób przygotowania:
Podsmażane kopytka
Kopytka podsmażamy na dobrze rozgrzanym maśle klarowanym.
Kiedy się zarumienią dodajemy szynkę (u mnie parmeńska).
Dodałam także trochę pieczarek z cebulą.
Kiedy wszystko ładnie się przesmaży, dodajemy łyżeczkę serka do kanapek, łyżeczkę pesto z papryki, sól, pieprz.
Wszystko dokładnie mieszamy, chwilę jeszcze podgrzewamy.
Na koniec ścieramy na wierzch parmezan.
Kiedy się zarumienią dodajemy szynkę (u mnie parmeńska).
Dodałam także trochę pieczarek z cebulą.
Kiedy wszystko ładnie się przesmaży, dodajemy łyżeczkę serka do kanapek, łyżeczkę pesto z papryki, sól, pieprz.
Wszystko dokładnie mieszamy, chwilę jeszcze podgrzewamy.
Na koniec ścieramy na wierzch parmezan.