Sposób przygotowania:
Moja kiszonka
Na początki kiszoną kapustę odcisnąć z soku i w miarę drobno pokroić.
Marchewki i jabłko obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Białą cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.
Wszystkie składniki umieścić w misce i dokładnie wymieszać. Dodać olej i do smaku doprawić surówkę solą i pieprzem.
Przed podaniem schłodzić jakąś godzinę w lodówce.
Najlepiej zjeść tego samego dnia, w którym została przyrządzona.Smacznego.
Marchewki i jabłko obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Białą cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.
Wszystkie składniki umieścić w misce i dokładnie wymieszać. Dodać olej i do smaku doprawić surówkę solą i pieprzem.
Przed podaniem schłodzić jakąś godzinę w lodówce.
Najlepiej zjeść tego samego dnia, w którym została przyrządzona.Smacznego.