kamazka439

kamazka439

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 515]

Morszczuk z grilla

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

bardzo aromatyczna rybka...

Morszczuk z grilla

Składniki:

Morszczuk z grilla

 

  • Ryby mrożone morszczuk
  • Masło
  • Natka pietruszki
  • Przyprawa na grilla z czosnkiem i ziołami - Winiary

 

Sposób przygotowania:

Morszczuk z grilla
Ryby rozmrozić, natrzeć czosnkiem i przyprawą do grilla z czosnkiem i ziołami, zostawić na 2 – 3 godziny w chłodnym miejscu lub na noc w lodówce. Natkę pietruszki pokroić drobno rozetrzeć z ząbkiem czosnku i łyżką masła. Nałożyć do środka ryb. Owinąć w folię aluminiową i piec na grillu około ½ godziny.