Sposób przygotowania:
Ryba w cieście na słodko-kwaśno w zalewiePrzygotowanie ryby 1

Rybę kroimy za pomocą noża na mniejsze kawałki.
Przygotowanie ryby 2

Z każdej strony opruszamy obficie przyprawą do ryby.
Przygotowanie ryby 3

Ogórki konserwowe kroimy w drobną kostkę.
Przygotowanie ryby 4

Paprykę marynowaną kroimy podobnie jak ogórki w kostkę.
Przygotowanie ryby 5

Cebulę obieramy z łupin i kroimy w kostkę.
Przygotowanie ryby 6

W naczyniu układamy warstwami rybę i warzywa (do wyczerpania składników). Ostatnią warstwą powinny być warzywa.
Przygotowanie ryby 7
Składniki zalewy zagotowujemy (bez koncentratu). Dodajemy koncentrat i szczyptę pieprzu. Studzimy. Zalewamy rybę. Trzymamy w lodówce, żeby smaki się przegryzły.
Magdalena88