Sposób przygotowania:
Muffinki czekoladowe
1. Mąkę przesiewany przez sitko i dodajemy pozostałe suche składniki: cukier, kakao, proszek do pieczenia, cukier waniliowy oraz pokrojoną drobno gorzką czekoladę.
2. Dodajemy mokre składniki takie jak: 2 jajka, mleczko kokosowe oraz roztopione i ostudzone masło.
3. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
4. Przekładamy do formy na muffinki.
5. Pieczemy w nagrzanym piekarniku na 180 stopni do suchego patyczka . Muffinki możemy posypać cukrem pudrem, wiórkami z czekolady lub wiórkami kokosowymi.
2. Dodajemy mokre składniki takie jak: 2 jajka, mleczko kokosowe oraz roztopione i ostudzone masło.
3. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
4. Przekładamy do formy na muffinki.
5. Pieczemy w nagrzanym piekarniku na 180 stopni do suchego patyczka . Muffinki możemy posypać cukrem pudrem, wiórkami z czekolady lub wiórkami kokosowymi.