Sposób przygotowania:
Muffinki z wiśniami
Całe jajka wbić do miski, dodać sól, cukier i cukier wanilinowy, ubijać na wysokich obrotach, wlać olej i wodę, dalej ubijać. Po chwili dodawać suche składniki. Wsypać mąkę, kakao, proszek do pieczenia - nadal ubijać na wysokich obrotach, aż do połączenia się składników. Na koniec wsypać wydrylowane wiśnie, wymieszać łyżką. Papilotki rozłożyć w foremce do babeczek, uzupełniać do 3/4 wysokości foremki.
Piec w temperaturze 180 stopni do suchego patyczka (około 25 minut).
Ostudzone babeczki posypać cukrem pudrem.
Piec w temperaturze 180 stopni do suchego patyczka (około 25 minut).
Ostudzone babeczki posypać cukrem pudrem.
skuter5
biedroneczki
Czekoladka 2
Czekoladka 2