Sposób przygotowania:
Muffiny daktylowe
W pierwszej misce wymieszać ze sobą olej, jogurt grecki, oraz jajka na jednolitą gładką masę.
W drugiej zaś misce wymieszać ze sobą suche składniki mąkę pszenną, mąkę kokosową, proszek do pieczenia oraz cukier i sól.
Daktyle pokroić w kosteczkę. Do mokrych składników dodać suche. Dodać daktyle i razem wymieszać.
Wlać ciasto do papilotek na 3/4 ich wysokości i piec w temp. 170 stopni przez 20 minut.
W drugiej zaś misce wymieszać ze sobą suche składniki mąkę pszenną, mąkę kokosową, proszek do pieczenia oraz cukier i sól.
Daktyle pokroić w kosteczkę. Do mokrych składników dodać suche. Dodać daktyle i razem wymieszać.
Wlać ciasto do papilotek na 3/4 ich wysokości i piec w temp. 170 stopni przez 20 minut.