plocia

plocia

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 163]

Muszelki z jajkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Szybkie i smaczne muszelki, a farsz można w nich zmieniać i za każdym razem będą pyszne.

Muszelki z jajkiem Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Muszelki z jajkiem

 

Sposób przygotowania:

Muszelki z jajkiem
Makaron ugotować al dente, po wyjęciu ułożyć na ręczniku papierowym muszlą do blatu (by nie straciły swej formy). Jajka ugotować na twardo, zdjąć skorupkę. Zimne jajko pokroić w drobną kostkę, dodać majonez i przyprawy, wymieszać. Muszelki napełnić jajkiem, przyozdobić sałatą czy małymi pomidorkami koktajlowymi. Smacznego.
Muszelki z jajkiem
Makaron ugotować al dente, po wyjęciu ułożyć na ręczniku papierowym muszlą do blatu (by nie straciły swej formy).
Muszelki z jajkiem
Jajka ugotować na twardo, zdjąć skorupkę. Zimne jajko pokroić w drobną kostkę, dodać majonez i przyprawy, wymieszać.