kasperki2

kasperki2

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 255]

Nadzienie migdałowe do rogalików

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Pyszne migdałowe nadzienie do rogali i nie tylko

Nadzienie migdałowe do rogalików Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Nadzienie migdałowe do rogalików

 

Sposób przygotowania:

Nadzienie migdałowe do rogalików
Do naczynka włóż masło/margarynę [ musi mieć temperaturę pokojową, tak abyś bez trudu rozgniotła je widelcem], dodaj cukier i dokładnie połącz. Migdały zmiel drobno. Małymi porcjami dodawaj do masy masłowo-cukrowej. Po dodaniu całego przetworzonego migdała i dokładnego wymieszania masa jest gotowa. Smacznego
Nadzienie migdałowe do rogalików
Etap 1 - do pokojowego masła dodaj cukier i dobrze połącz
Nadzienie migdałowe do rogalików
Etap 2 - dokładnie i bardzo drobno zmiel migdały :)
Nadzienie migdałowe do rogalików
Etap 3 - zmielone migdały dodawaj partiami do masła z cukrem