Krolina13

Krolina13

Starszy Kucharz
[Przepisów: 14]

Nadzienie Naleśnikowe: pieczarkowe

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 4

Nadzienie naleśnikowe z pieczarkami jest przepyszne!

Nadzienie Naleśnikowe: pieczarkowe

Składniki:

Nadzienie Naleśnikowe: pieczarkowe

 

Sposób przygotowania:

Nadzienie Naleśnikowe: pieczarkowe
Pieczarki obieramy ze skórki. Kroimy na spore kawałki. Ogórek kroimy w kostkę. W rondelku rozgrzewamy masło. Wrzucamy pieczarki, ogórek, wsypujemy rozmaryn i dusimy około 15 min, aż warzywa będą miękkie. Przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy koperek. Dokładnie mieszamy. Nakładamy nadzienie na naleśniki i zawijamy, bądź składamy w trójkąty.

Tagi:

naleśnikowe