fanatic1125

fanatic1125

Starszy Kucharz
[Przepisów: 25]

Nadziewane pomidory serem

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Wartość kaloryczna 1 porcji 190 kcal

Nadziewane pomidory serem

Składniki:

Nadziewane pomidory serem

 

Sposób przygotowania:

Nadziewane pomidory serem
1. Pomidory umyć i wysuszyć. Odciąć górną część, miąższ wydrążyć łyżką i rozgnieść widelcem. 2. Ser pokroić w małą kostkę, posiekać umyte rzodkiewki, szczypiorek i piniole. 3. Miąższ pomidorów wymieszać z serem, rzodkiewkami, szczypiorkiem i piniolami, doprawić do smaku solą i pieprzem. Wydrążone pomidory napełnić farszem i przykryć odciętą częścią. Podawać z chlebem pełnoziarnistym, grzankami lub chlebem czosnkowym.

Tagi:

sery ser