Sposób przygotowania:
Najlepszy, łatwy deser jogurtowy
Galaretkę wiśniową wymieszać w 250 ml gorącej wody, wystudzić, wymieszać z dwoma jogurtami i pokrojonymi w kostkę nektarynkami, wlać do formy keksówki silikonowej, wsypać Grześki Tyci , zamieszać i schować do lodówki.
Galaretkę cytrynową wymieszać w 250 ml gorącej wody, wystudzoną wymieszać z dwoma jogurtami i pokrojonymi w kostkę śliwkami, wlać na zastygniętą galaretkę w formie, schować do lodówki.
Budyń wymieszać w szklance mleka, resztę mleka zagotować, wlać budyń i mieszać do zagęszczenia budyniu, dobrze wystudzić, zimny budyń zmiksować z miękkim masłem na krem, wyłożyć na wyjęty z formy na talerz deser, Jeżyki, Coffe Break pokroić na kawałeczki i rozsypać na kremie budyniowym delikatnie przycisnąć w krem, schować do lodówki na całą noc.
Galaretkę cytrynową wymieszać w 250 ml gorącej wody, wystudzoną wymieszać z dwoma jogurtami i pokrojonymi w kostkę śliwkami, wlać na zastygniętą galaretkę w formie, schować do lodówki.
Budyń wymieszać w szklance mleka, resztę mleka zagotować, wlać budyń i mieszać do zagęszczenia budyniu, dobrze wystudzić, zimny budyń zmiksować z miękkim masłem na krem, wyłożyć na wyjęty z formy na talerz deser, Jeżyki, Coffe Break pokroić na kawałeczki i rozsypać na kremie budyniowym delikatnie przycisnąć w krem, schować do lodówki na całą noc.