Sposób przygotowania:
Najlepszy sernik dyniowySpód:
Kawałki ciastek z orzechami oraz miękkim masłem zmiksować w malakserze na mokry piasek, a następnie wklepać w dno formy uprzednio wyłożonej papierem do pieczenia.
Masa serowa:
Wszystkie składniki masy dokładnie zmiksować i przelać na spód.
Pieczenie:
Sernik piec w rozgrzanym piekarniku przez około 60-80 minut w temperaturze 180 stopni.
Studzić przy uchylonych drzwiczkach, a następnie schłodzić w lodówce przez kilka godzin lub najlepiej przez całą noc.
Wierzch:
Przed podaniem na wierzchu sernika rozsmarować krem toffi lub masę krówkową.
pyszalka
Di bloguje
pyszalka napisał(a):
mocsłodkości
Di bloguje
mocsłodkości napisał(a):
Di bloguje
mocsłodkości napisał(a):
bietka
Di bloguje
bietka napisał(a):
skuter5