Sposób przygotowania:
Naleśniki z bananamiI
 
Sposób przygotowania naleśników:
1.	Mąkę, sól wsypuję do miski, wbijam jajko, wlewam wodę gazowaną oraz mieszając stopniowo mleko.
2.	Naleśniki smażę na rozgrzanym oleju.
II
 
Sposób przygotowania farszu:
1.	Masło rozpuszczam na patelni, następnie dodaję pokrojone w plasterki banany, cukier, cynamon i smażę około 5 minut. Czekoladę rozpuszczam razem ze śmietaną.
III
 
Składanie naleśników:
1.	Połowę naleśnika smaruję serkiem mascarpone a na drugiej połowie układam plasterki bananów i polewam czekoladą.
2.	Naleśnik składam na połowę i jeszcze raz na połowę żeby powstał mi trójkąt.
3.	Wierzch naleśników możemy polać czekoladą przed podaniem.
IV
4.	Gotowe.
5.	Smacznego
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
