Sposób przygotowania:
Naleśniki z mięsem i warzywami
CIASTO; Jajka roztrzepujemy, stopniowo dodajemy pozostałe składniki. Smażymy na patelni naleśnikowej z obu stron.
FARSZ; Mięso podsmażamy, dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę, marchewkę, groszek oraz białą fasolę. Podlewamy małą ilością wody i dusimy około 10 minut. Przyprawiamy i dodajemy zioła.
Na przygotowane placki wykładamy ok 2-3 łyżek farszu i zwijamy. Smażymy z obu stron na złoto. Podajemy z barszczem lub ulubionym sosem.
Smacznego ;)
FARSZ; Mięso podsmażamy, dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę, marchewkę, groszek oraz białą fasolę. Podlewamy małą ilością wody i dusimy około 10 minut. Przyprawiamy i dodajemy zioła.
Na przygotowane placki wykładamy ok 2-3 łyżek farszu i zwijamy. Smażymy z obu stron na złoto. Podajemy z barszczem lub ulubionym sosem.
Smacznego ;)