Sposób przygotowania:
Ni to omlet ni to pizza
Przygotować miseczkę, umieścić w niej jajko, majonez, mąkę, mleko i przyprawy i wymieszać gęste ciasto.
Parówkę i umyte pomidorki koktajlowe pokroić na plasterki.
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju, wyłożyć rozmieszaną masę i uformować koło.
Na wierzch położyć pomidorki, parówkę, szczypiorek i posypać wszystko serem.
Na koniec oprószyć odrobiną piri piri.
Całość przykryć pokrywką i dusić na małym ogniu do momentu roztopienia się sera.
Podawać na ciepło z ketchupem.
Parówkę i umyte pomidorki koktajlowe pokroić na plasterki.
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju, wyłożyć rozmieszaną masę i uformować koło.
Na wierzch położyć pomidorki, parówkę, szczypiorek i posypać wszystko serem.
Na koniec oprószyć odrobiną piri piri.
Całość przykryć pokrywką i dusić na małym ogniu do momentu roztopienia się sera.
Podawać na ciepło z ketchupem.