Sposób przygotowania:
Obiadowa surówka z pekinki i rzodkiewki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy, przekładamy do miski, rzodkiewki myjemy, osuszamy i odcinamy końcówki, na tarce do jarzyna wybierając duże oczka ścieramy rzodkiewkę którą dodajemy do pekinki. Szczypiorek drobno siekamy i dodajemy do pozostałych składników – dokładnie mieszamy doprawiamy solą i ziołowym pieprzem do smaku. Smacznego
![Obiadowa surówka z pekinki i rzodkiewki Obiadowa surówka z pekinki i rzodkiewki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/obiadowa-surowka-z-pekinki-i-rzodkiewki-118069.jpg)
![Obiadowa surówka z pekinki i rzodkiewki Obiadowa surówka z pekinki i rzodkiewki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/obiadowa-surowka-z-pekinki-i-rzodkiewki-118070.jpg)
![Obiadowa surówka z pekinki i rzodkiewki Obiadowa surówka z pekinki i rzodkiewki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/obiadowa-surowka-z-pekinki-i-rzodkiewki-118071.jpg)
![Obiadowa surówka z pekinki i rzodkiewki Obiadowa surówka z pekinki i rzodkiewki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/obiadowa-surowka-z-pekinki-i-rzodkiewki-118072.jpg)