Sposób przygotowania:
Ogórek nadziewany serkiem camembert1
Do pojemnika blendera dajemy:
serek camembert, kroimy w kosteczkę lub dowolnie i dodajemy pokrojone jajka.
2
Do serka i jajka dodajemy posiekany koperek zielony.
Miksujemy.
3
Do zmiksowanych składników dodajemy serek biały taki kanapkowy, najlepiej ziołowy albo śmietankowy i dodajemy majonez, pieprz mieszamy.
Pasty nie trzeba już miksować tylko ręcznie wymieszać.
Pastę wstawiamy do lodówki .
4
Zielone ogórki myjemy obieramy ze skórki wydrążamy środek.
5
Wydrążony ogórek w zależności od wielkości dzielimy na kawałki ale nie za małe.
6
Schłodzoną pastę przekładamy do rękawa cukierniczego z ozdobną tulejką.Wyciskamy pastę do przygotowanych kawałków ogórka.
gusia1000
gosia56
Bardzo dziękuję;)