Do małosolnych octu...???:/:p Brak słów... Ni to ni owo . Ani konserwowe ani kiszone. A tak naprawdę obok tych prawdziwych małosolnych w ogóle nie stały.
Do małosolnych octu...???:/:p Brak słów... Ni to ni owo . Ani konserwowe ani kiszone. A tak naprawdę obok tych prawdziwych małosolnych w ogóle nie stały.
Agata w zyciu nie robilam ogorkow malosolnych z octem.....cos ci sie pomieszalo a wogole to mam wrazenie ze przepisujesz jakas ksiazke....przepis jest poganiany nastepnym przepisem...chodzi o punkty???
Agata w zyciu nie robilam ogorkow malosolnych z octem.....cos ci sie pomieszalo a wogole to mam wrazenie ze przepisujesz jakas ksiazke....przepis jest poganiany nastepnym przepisem...chodzi o punkty???
czy ja was pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi
czy ja was pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi
czy ja was pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi
Agata po co te nerwy...tak jak odebralysmy ten przepis tak zareagowalysmy....dodaje sie tu przepisy po to aby kazdy kto tu zagladnie mogl z nich skorzystac i dlatego przepis powinien byc czytelnie i dokladnie opisany.A za przeproszeniem twoje niektore przepisy nie dosc ze nie maja podanych ilosci poszczegolnych skladnikow to na dodatek opis ich wykonania jest delikatnie mowiac malo czytelny.Dlatego nie denerwuj sie tylko popraw wszystko co jest nie tak aby kazdy poczatkujacy mogl z przepisu skorzystac.Pozdrawiam.
[quote nick=agata1722]czy ja was pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi[/quote]
Agata po co te nerwy...tak jak odebralysmy ten przepis tak zareagowalysmy....dodaje sie tu przepisy po to aby kazdy kto tu zagladnie mogl z nich skorzystac i dlatego przepis powinien byc czytelnie i dokladnie opisany.A za przeproszeniem twoje niektore przepisy nie dosc ze nie maja podanych ilosci poszczegolnych skladnikow to na dodatek opis ich wykonania jest delikatnie mowiac malo czytelny.Dlatego nie denerwuj sie tylko popraw wszystko co jest nie tak aby kazdy poczatkujacy mogl z przepisu skorzystac.Pozdrawiam.
czy ja was pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi
Agata po co te nerwy...tak jak odebralysmy ten przepis tak zareagowalysmy....dodaje sie tu przepisy po to aby kazdy kto tu zagladnie mogl z nich skorzystac i dlatego przepis powinien byc czytelnie i dokladnie opisany.A za przeproszeniem twoje niektore przepisy nie dosc ze nie maja podanych ilosci poszczegolnych skladnikow to na dodatek opis ich wykonania jest delikatnie mowiac malo czytelny.Dlatego nie denerwuj sie tylko popraw wszystko co jest nie tak aby kazdy poczatkujacy mogl z przepisu skorzystac.Pozdrawiam.
Ela, łagodzisz, ale tu trzeba powiedzieć szczerze do końca, skoro ta pani zaczyna na nas podnosić głos i mścić się jedynkami za słuszną krytykę!
Ta pani nic nie poprawi, bo nie ma pojęcia o gotowaniu, spisuje przepisy i to niezbyt uważnie, bo wychodzą jakieś bzdury jak śmietana do uszek, 2 łyzki proszku do pieczenia, czy ocet do małosolnych ogórków! Octu w małosolnych jeszcze nikt nie widział! Na tej zasadzie można zamiast soli dodać kwas solny i będzie dobrze! Także rada moja jest taka, żeby nie zwracać już uwagi na jej przepisy, bo "nerw" szkoda, a ona dostanie blenderek i pójdzie sobie, bo dalej jest znowu blenderek i to chyba za 5000 pkt.! Nie da rady!
[quote nick=elzbieta8960][quote nick=agata1722]czy ja was pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi[/quote]
Agata po co te nerwy...tak jak odebralysmy ten przepis tak zareagowalysmy....dodaje sie tu przepisy po to aby kazdy kto tu zagladnie mogl z nich skorzystac i dlatego przepis powinien byc czytelnie i dokladnie opisany.A za przeproszeniem twoje niektore przepisy nie dosc ze nie maja podanych ilosci poszczegolnych skladnikow to na dodatek opis ich wykonania jest delikatnie mowiac malo czytelny.Dlatego nie denerwuj sie tylko popraw wszystko co jest nie tak aby kazdy poczatkujacy mogl z przepisu skorzystac.Pozdrawiam.[/quote]
Ela, łagodzisz, ale tu trzeba powiedzieć szczerze do końca, skoro ta pani zaczyna na nas podnosić głos i mścić się jedynkami za słuszną krytykę!
Ta pani nic nie poprawi, bo nie ma pojęcia o gotowaniu, spisuje przepisy i to niezbyt uważnie, bo wychodzą jakieś bzdury jak śmietana do uszek, 2 łyzki proszku do pieczenia, czy ocet do małosolnych ogórków! Octu w małosolnych jeszcze nikt nie widział! Na tej zasadzie można zamiast soli dodać kwas solny i będzie dobrze! Także rada moja jest taka, żeby nie zwracać już uwagi na jej przepisy, bo "nerw" szkoda, a ona dostanie blenderek i pójdzie sobie, bo dalej jest znowu blenderek i to chyba za 5000 pkt.! Nie da rady!
as pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi
Agata po co te nerwy...tak jak odebralysmy ten przepis tak zareagowalysmy....dodaje sie tu przepisy po to aby kazdy kto tu zagladnie mogl z nich skorzystac i dlatego przepis powinien byc czytelnie i dokladnie opisany.A za przeproszeniem twoje niektore przepisy nie dosc ze nie maja podanych ilosci poszczegolnych skladnikow to na dodatek opis ich wykonania jest delikatnie mowiac malo czytelny.Dlatego nie denerwuj sie tylko popraw wszystko co jest nie tak aby kazdy poczatkujacy mogl z przepisu skorzystac.Pozdrawiam.
Ela, łagodzisz, ale tu trzeba powiedzieć szczerze do końca, skoro ta pani zaczyna na nas podnosić głos i mścić się jedynkami za słuszną krytykę!
Ta pani nic nie poprawi, bo nie ma pojęcia o gotowaniu, spisuje przepisy i to niezbyt uważnie, bo wychodzą jakieś bzdury jak śmietana do uszek, 2 łyzki proszku do pieczenia, czy ocet do małosolnych ogórków! Octu w małosolnych jeszcze nikt nie widział! Na tej zasadzie można zamiast soli dodać kwas solny i będzie dobrze! Także rada moja jest taka, żeby nie zwracać już uwagi na jej przepisy, bo "nerw" szkoda, a ona dostanie blenderek i pójdzie sobie, bo dalej jest znowu blenderek i to chyba za 5000 pkt.! Nie da rady![/quot
Ha ha ......Henia z natury jestem lagodna i myslalam ze ta pani zrozumie jak sie jej wytlumaczy ale widze ze sie mylilam ,Dalej juz nie jestem taka lagodna...:))
[quote nick=Henia][quote nick=elzbieta8960][quote nick=agata1722]czy ja was pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi[/quote]
Agata po co te nerwy...tak jak odebralysmy ten przepis tak zareagowalysmy....dodaje sie tu przepisy po to aby kazdy kto tu zagladnie mogl z nich skorzystac i dlatego przepis powinien byc czytelnie i dokladnie opisany.A za przeproszeniem twoje niektore przepisy nie dosc ze nie maja podanych ilosci poszczegolnych skladnikow to na dodatek opis ich wykonania jest delikatnie mowiac malo czytelny.Dlatego nie denerwuj sie tylko popraw wszystko co jest nie tak aby kazdy poczatkujacy mogl z przepisu skorzystac.Pozdrawiam.[/quote]
Ela, łagodzisz, ale tu trzeba powiedzieć szczerze do końca, skoro ta pani zaczyna na nas podnosić głos i mścić się jedynkami za słuszną krytykę!
Ta pani nic nie poprawi, bo nie ma pojęcia o gotowaniu, spisuje przepisy i to niezbyt uważnie, bo wychodzą jakieś bzdury jak śmietana do uszek, 2 łyzki proszku do pieczenia, czy ocet do małosolnych ogórków! Octu w małosolnych jeszcze nikt nie widział! Na tej zasadzie można zamiast soli dodać kwas solny i będzie dobrze! Także rada moja jest taka, żeby nie zwracać już uwagi na jej przepisy, bo "nerw" szkoda, a ona dostanie blenderek i pójdzie sobie, bo dalej jest znowu blenderek i to chyba za 5000 pkt.! Nie da rady![/quot
Ha ha ......Henia z natury jestem lagodna i myslalam ze ta pani zrozumie jak sie jej wytlumaczy ale widze ze sie mylilam ,Dalej juz nie jestem taka lagodna...:))
as pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi
Agata po co te nerwy...tak jak odebralysmy ten przepis tak zareagowalysmy....dodaje sie tu przepisy po to aby kazdy kto tu zagladnie mogl z nich skorzystac i dlatego przepis powinien byc czytelnie i dokladnie opisany.A za przeproszeniem twoje niektore przepisy nie dosc ze nie maja podanych ilosci poszczegolnych skladnikow to na dodatek opis ich wykonania jest delikatnie mowiac malo czytelny.Dlatego nie denerwuj sie tylko popraw wszystko co jest nie tak aby kazdy poczatkujacy mogl z przepisu skorzystac.Pozdrawiam.
Ela, łagodzisz, ale tu trzeba powiedzieć szczerze do końca, skoro ta pani zaczyna na nas podnosić głos i mścić się jedynkami za słuszną krytykę!
Ta pani nic nie poprawi, bo nie ma pojęcia o gotowaniu, spisuje przepisy i to niezbyt uważnie, bo wychodzą jakieś bzdury jak śmietana do uszek, 2 łyzki proszku do pieczenia, czy ocet do małosolnych ogórków! Octu w małosolnych jeszcze nikt nie widział! Na tej zasadzie można zamiast soli dodać kwas solny i będzie dobrze! Także rada moja jest taka, żeby nie zwracać już uwagi na jej przepisy, bo "nerw" szkoda, a ona dostanie blenderek i pójdzie sobie, bo dalej jest znowu blenderek i to chyba za 5000 pkt.! Nie da rady![/quot
Ha ha ......Henia z natury jestem lagodna i myslalam ze ta pani zrozumie jak sie jej wytlumaczy ale widze ze sie mylilam ,Dalej juz nie jestem taka lagodna...:))
Tak, pani zrozumiała Twoją łagodną perswazje i żebyś nie cierpiała z powodu jej umiejętności kulinarnych założyła sobie konto wry i teraz będzie na nas warczeć!!!
Ela, ja już wiem, że jak tu będę łagodna i miła to mnie zjedzą! Pozdrawiam Cię!
[quote nick=elzbieta8960][quote nick=Henia][quote nick=elzbieta8960][quote nick=agata1722]czy ja was pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi[/quote]
Agata po co te nerwy...tak jak odebralysmy ten przepis tak zareagowalysmy....dodaje sie tu przepisy po to aby kazdy kto tu zagladnie mogl z nich skorzystac i dlatego przepis powinien byc czytelnie i dokladnie opisany.A za przeproszeniem twoje niektore przepisy nie dosc ze nie maja podanych ilosci poszczegolnych skladnikow to na dodatek opis ich wykonania jest delikatnie mowiac malo czytelny.Dlatego nie denerwuj sie tylko popraw wszystko co jest nie tak aby kazdy poczatkujacy mogl z przepisu skorzystac.Pozdrawiam.[/quote]
Ela, łagodzisz, ale tu trzeba powiedzieć szczerze do końca, skoro ta pani zaczyna na nas podnosić głos i mścić się jedynkami za słuszną krytykę!
Ta pani nic nie poprawi, bo nie ma pojęcia o gotowaniu, spisuje przepisy i to niezbyt uważnie, bo wychodzą jakieś bzdury jak śmietana do uszek, 2 łyzki proszku do pieczenia, czy ocet do małosolnych ogórków! Octu w małosolnych jeszcze nikt nie widział! Na tej zasadzie można zamiast soli dodać kwas solny i będzie dobrze! Także rada moja jest taka, żeby nie zwracać już uwagi na jej przepisy, bo "nerw" szkoda, a ona dostanie blenderek i pójdzie sobie, bo dalej jest znowu blenderek i to chyba za 5000 pkt.! Nie da rady![/quot
Ha ha ......Henia z natury jestem lagodna i myslalam ze ta pani zrozumie jak sie jej wytlumaczy ale widze ze sie mylilam ,Dalej juz nie jestem taka lagodna...:))[/quote]
Tak, pani zrozumiała Twoją łagodną perswazje i żebyś nie cierpiała z powodu jej umiejętności kulinarnych założyła sobie konto wry i teraz będzie na nas warczeć!!!
Ela, ja już wiem, że jak tu będę łagodna i miła to mnie zjedzą! Pozdrawiam Cię!
czy ja was pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi
Trochę grzeczniej, proszę! My nie wypisujemy bzdur i mamy w odróżnieniu od ciebie pojęcie o gotowaniu!
[quote nick=agata1722]czy ja was pytam po co jesteście na tej stronie po co ona jest m.in. żeby dodawać przepisy tak przepisuje je z mojego zbioru przepisów mam je zbierane przez wiele lat w zeszycie a tak po za tym to nikt wam nie każe przecież próbować każdego przepisu który się pojawi[/quote]
Trochę grzeczniej, proszę! My nie wypisujemy bzdur i mamy w odróżnieniu od ciebie pojęcie o gotowaniu!
s dlaczego nawet was polubiłam całkiem fajne kobiety jesteście odwiedzajcie mnie częściej buziole[/qu
Widze ze pod wplywem krytycznych komentarzy z pani agaty wychodzi ironia :]
[quote nick=agata1722]ja na was dlaczego nawet was polubiłam całkiem fajne kobiety jesteście odwiedzajcie mnie częściej buziole[/qu
Widze ze pod wplywem krytycznych komentarzy z pani agaty wychodzi ironia :]
to nie ironia szczere słowa całkiem wesoło jest jak czytam wasze komentarze no może nie wszystkie jedna pani nie znając mnie brzydko się wyraża na mój temat ale to nie o mnie świadczy może jak twierdzicie nie najlepiej u mnie z gotowaniem ale nie z kulturą
to nie ironia szczere słowa całkiem wesoło jest jak czytam wasze komentarze no może nie wszystkie jedna pani nie znając mnie brzydko się wyraża na mój temat ale to nie o mnie świadczy może jak twierdzicie nie najlepiej u mnie z gotowaniem ale nie z kulturą
a tak po za tym to uważacie naprawdę że wszystkie przepisy są takie złe???
Ja w swoim komentarzu napisalam ,,niektore,,i sugerowalam poprawic to co delikatnie mowiac jest dziwne...ale decyzja nalezy do pani...:)
[quote nick=agata1722]a tak po za tym to uważacie naprawdę że wszystkie przepisy są takie złe???[/quote]
Ja w swoim komentarzu napisalam ,,niektore,,i sugerowalam poprawic to co delikatnie mowiac jest dziwne...ale decyzja nalezy do pani...:)
a tak po za tym to uważacie naprawdę że wszystkie przepisy są takie złe???
Ja w swoim komentarzu napisalam ,,niektore,,i sugerowalam poprawic to co delikatnie mowiac jest dziwne...ale decyzja nalezy do pani...:)
Ela, zlituj się, co poprawić?! Plagiaty są na bardzo średnim poziomie, a "własne" przepisy tej pani (np. ogórki małosolne) są do bai (bana?!) Cóż tam można poprawiać?!
[quote nick=elzbieta8960][quote nick=agata1722]a tak po za tym to uważacie naprawdę że wszystkie przepisy są takie złe???[/quote]
Ja w swoim komentarzu napisalam ,,niektore,,i sugerowalam poprawic to co delikatnie mowiac jest dziwne...ale decyzja nalezy do pani...:)[/quote]
Ela, zlituj się, co poprawić?! Plagiaty są na bardzo średnim poziomie, a "własne" przepisy tej pani (np. ogórki małosolne) są do bai (bana?!) Cóż tam można poprawiać?!
dora620
elzbieta8960
junette
agata1722
elzbieta8960
Agata po co te nerwy...tak jak odebralysmy ten przepis tak zareagowalysmy....dodaje sie tu przepisy po to aby kazdy kto tu zagladnie mogl z nich skorzystac i dlatego przepis powinien byc czytelnie i dokladnie opisany.A za przeproszeniem twoje niektore przepisy nie dosc ze nie maja podanych ilosci poszczegolnych skladnikow to na dodatek opis ich wykonania jest delikatnie mowiac malo czytelny.Dlatego nie denerwuj sie tylko popraw wszystko co jest nie tak aby kazdy poczatkujacy mogl z przepisu skorzystac.Pozdrawiam.
Henia
Ela, łagodzisz, ale tu trzeba powiedzieć szczerze do końca, skoro ta pani zaczyna na nas podnosić głos i mścić się jedynkami za słuszną krytykę!
Ta pani nic nie poprawi, bo nie ma pojęcia o gotowaniu, spisuje przepisy i to niezbyt uważnie, bo wychodzą jakieś bzdury jak śmietana do uszek, 2 łyzki proszku do pieczenia, czy ocet do małosolnych ogórków! Octu w małosolnych jeszcze nikt nie widział! Na tej zasadzie można zamiast soli dodać kwas solny i będzie dobrze! Także rada moja jest taka, żeby nie zwracać już uwagi na jej przepisy, bo "nerw" szkoda, a ona dostanie blenderek i pójdzie sobie, bo dalej jest znowu blenderek i to chyba za 5000 pkt.! Nie da rady!
elzbieta8960
Ela, łagodzisz, ale tu trzeba powiedzieć szczerze do końca, skoro ta pani zaczyna na nas podnosić głos i mścić się jedynkami za słuszną krytykę!
Ta pani nic nie poprawi, bo nie ma pojęcia o gotowaniu, spisuje przepisy i to niezbyt uważnie, bo wychodzą jakieś bzdury jak śmietana do uszek, 2 łyzki proszku do pieczenia, czy ocet do małosolnych ogórków! Octu w małosolnych jeszcze nikt nie widział! Na tej zasadzie można zamiast soli dodać kwas solny i będzie dobrze! Także rada moja jest taka, żeby nie zwracać już uwagi na jej przepisy, bo "nerw" szkoda, a ona dostanie blenderek i pójdzie sobie, bo dalej jest znowu blenderek i to chyba za 5000 pkt.! Nie da rady![/quot
Ha ha ......Henia z natury jestem lagodna i myslalam ze ta pani zrozumie jak sie jej wytlumaczy ale widze ze sie mylilam ,Dalej juz nie jestem taka lagodna...:))
Henia
Tak, pani zrozumiała Twoją łagodną perswazje i żebyś nie cierpiała z powodu jej umiejętności kulinarnych założyła sobie konto wry i teraz będzie na nas warczeć!!!
Ela, ja już wiem, że jak tu będę łagodna i miła to mnie zjedzą! Pozdrawiam Cię!
Henia
Trochę grzeczniej, proszę! My nie wypisujemy bzdur i mamy w odróżnieniu od ciebie pojęcie o gotowaniu!
agata1722
elzbieta8960
Widze ze pod wplywem krytycznych komentarzy z pani agaty wychodzi ironia :]
agata1722
agata1722
elzbieta8960
Ja w swoim komentarzu napisalam ,,niektore,,i sugerowalam poprawic to co delikatnie mowiac jest dziwne...ale decyzja nalezy do pani...:)
Henia
Ela, zlituj się, co poprawić?! Plagiaty są na bardzo średnim poziomie, a "własne" przepisy tej pani (np. ogórki małosolne) są do bai (bana?!) Cóż tam można poprawiać?!