Sposób przygotowania:
Ogórkowy wielbłąd
Ogórka zielonego dobrze myjemy i kroimy go wzdłuż w plasterki długie. Kształtujemy postać wielbłąda.Uszy robimy takze z trójkątów ogórka . Nos robimy z wyciętego kółka sera żółtego ,plasterków korniszona i ziarenek pieprzu . Oczy robimy z plasterków ugotowanej marchewki i plasterków kabanosa. Garb robimy z kawałków pomidora . Jeden plasterek ogórka kroimy w paseczki będą to nogi. Ogon robimy ze szczypiorku. Podajemy lekko posolonego.Polecam dla dzieci
iwa643
Bernadetta
evita0007
iwa643
:) dzięki dziewczynki
zewa
Super !!!!!!!!
iwa643
siedzę i myslę a potem robię robię a rodzina wcina i się cieszy :)
Tit
Edward mistrz kuchni
olmanka
iwa643
:)
elzbieta8960