Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Oliwki w chrupiącej panierce

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Oliwki w chrupiącej panierce

Oliwki w chrupiącej panierce

Składniki:

Oliwki w chrupiącej panierce

 

  • 30 dag oliwek
  • 1 jajko, roztrzepane
  • 10 krakersów, zmiażdżonych
  • ostra papryka w proszku
  • olej

 

Sposób przygotowania:

Oliwki w chrupiącej panierce

Aby przygotować pyszne oliwki w chrupiącej panierce należy krakersy wymieszać z ostrą papryką. Oliwki obtaczać w jajku, następnie w krakersach z papryką i smażyć w głębokim oleju na złoty kolor.


Tagi:

jajko jajka