Sposób przygotowania:
Omlet podwójnie jajeczny
Jajko ugotowane obieramy z łupinki i kroimy w krążki. Do miseczki wlewamy małą filiżankę mleka, dodajemy 2 łyżeczki skrobii, mieszamy za pomocą trzepaczki. Wbijamy 1 jajko, doprawiamy solą i pieprzem, ubijamy intensywnie by wtłoczyć powietrze do masy jajecznej. Szczypiorek z cebulką kroimy w plasterki i dodajemy do masy, krótko mieszamy. Na patelni do naleśników rozgrzewamy 1 łyżeczkę oleju, wylewamy na patelnię jajeczną masę, układamy krążki jajek, przykrywamy pokrywka i smażymy na małym ogniu, tak by spód sie zarumienił a wierzchnia masa sie ścięła. Gdy omlet jest gotowy posypujemy starta połówka papryczki Snack Peppers, oraz doprawiamy solą i pieprzem. Omlet za pomocą łopatki zsuwamy na duży talerz i zajadamy ze smakiem:)