Sposób przygotowania:
Omlet z szynką i rzeżuchąETAP 1:
Jajka wybić do miski. Wsypać sól, mąkę pszenną i wlać mleko. Zmiksować wszystko mikserem na jednolite ciasto bez grudek. Wsypać posiekaną rzeżuchę i wymieszać.
Na patelni rozgrzać masło i wylać przygotowane ciasto. Na wierzchu ułożyć plasterki szynki. Smażyć aż się zrumieni i przewrócić na drugą stronę. Smażyć również do zrozumienia.
Zdjąć na talerz i pokroić jak pizzę.
![Omlet z szynką i rzezuchą Omlet z szynką i rzezuchą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/omlet-z-szynka-i-rzezucha-540308.jpg)
![Omlet z szynką i rzezuchą Omlet z szynką i rzezuchą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/omlet-z-szynka-i-rzezucha-540309.jpg)
![Omlet z szynką i rzezuchą Omlet z szynką i rzezuchą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/omlet-z-szynka-i-rzezucha-540310.jpg)
![Omlet z szynką i rzezuchą Omlet z szynką i rzezuchą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/omlet-z-szynka-i-rzezucha-540311.jpg)