Sposób przygotowania:
Cukinia faszerowana pomidorem i serem feta
Cukinię myjemy kroimy wzdłuż na pół. Łyżeczką wydrążamy środki, tworząc łódeczki.
Pomidora zaparzamy, pozbywamy się skórki i kroimy w kostkę.
Ser feta i obraną cebulę również kroimy w kosteczkę.
Jajka rozkłócamy, dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy.
Farsz wykładamy na cukinię.
Pieczemy około 20-25 minut w 180 stopniach.
Smacznego ;)
Pomidora zaparzamy, pozbywamy się skórki i kroimy w kostkę.
Ser feta i obraną cebulę również kroimy w kosteczkę.
Jajka rozkłócamy, dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy.
Farsz wykładamy na cukinię.
Pieczemy około 20-25 minut w 180 stopniach.
Smacznego ;)
![Faszerowana cukinia pomidorem,serem feta i jajkami Faszerowana cukinia pomidorem,serem feta i jajkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/faszerowana-cukinia-pomidorem-serem-feta-i-jajkami-540148.jpg)
![Faszerowana cukinia pomidorem,serem feta i jajkami Faszerowana cukinia pomidorem,serem feta i jajkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/faszerowana-cukinia-pomidorem-serem-feta-i-jajkami-540149.jpg)