Sposób przygotowania:
Orzechowa pokusa
Przygotować pucharki na deser, ścianki pucharków można polać delikatnie sosem czekoladowym.
Do pucharków nałożyć po gałce lodów czekoladowych i orzechowych, nałożyć na to orzechy, rodzynki, morele, migdały i polać to sosem czekoladowym.
Na to gałka lodów waniliowych, na górę dać bitą śmietanę polaną lekko sosem czekoladowym.
Można udekorować orzechami i czekoladą.
Podawać natychmiast.
Smacznego :)
Do pucharków nałożyć po gałce lodów czekoladowych i orzechowych, nałożyć na to orzechy, rodzynki, morele, migdały i polać to sosem czekoladowym.
Na to gałka lodów waniliowych, na górę dać bitą śmietanę polaną lekko sosem czekoladowym.
Można udekorować orzechami i czekoladą.
Podawać natychmiast.
Smacznego :)