Sposób przygotowania:
Owocowy torcik z kiwi, ananasa i arbuza
Ananasa odsączamy z zalewy. Część plastrów kroimy na połówki.
Arbuza kroimy na plastry, wycinamy kółka o średnicy zbliżonej do średnicy plastrów ananasa.
Kiwi kroimy na półplasterki.
Robimy sos: sok ananasowy blendujemy z mango i bananem. Przekładamy na zmianę plastry ananasa i arbuza, w otwory w plastrach ananasa wlewamy sos. Dokoła torcika układamy kawałki arbuza, ananasa i kiwi. Całość polewamy sosem.
Arbuza kroimy na plastry, wycinamy kółka o średnicy zbliżonej do średnicy plastrów ananasa.
Kiwi kroimy na półplasterki.
Robimy sos: sok ananasowy blendujemy z mango i bananem. Przekładamy na zmianę plastry ananasa i arbuza, w otwory w plastrach ananasa wlewamy sos. Dokoła torcika układamy kawałki arbuza, ananasa i kiwi. Całość polewamy sosem.