mz00ms

mz00ms

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 710]

Paciaja obiadowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Mała wariacja na temat paciaji

Paciaja obiadowa

Składniki:

Paciaja obiadowa

 

Sposób przygotowania:

Paciaja obiadowa
Jarzyny obrać, oczyścić i umyć. Marchewkę i selera zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych otworach. Kapustę poszatkować. Cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie jarzyny wymieszać, skropić sokiem z cytryny, przemieszać. W garnku rozpuścić margarynę, włożyć mięso, dusić na małym ogniu przez 5 minut mieszając. Dodać jarzyny Koncentrat rozprowadzić w 1/2 szkl wody, dodać zioła, dodać do mięsa, wymieszać, zagotować, dusić na małym ogniu przez 30minut, często mieszając. Doprawić solą i pieprzem. Gotowe danie można podawać z ryżem lub makaronem.

Tagi:

mięso zioła