marlena1114

marlena1114

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 335]

Panierka warzywno-owocowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Serdecznie zapraszam do przyrządzenia panierki.

Panierka warzywno-owocowa

Składniki:

Panierka warzywno-owocowa

 

Sposób przygotowania:

Panierka warzywno-owocowa
Przyrządzenia naszej przystawki rozpoczynamy od obrania 20 dag ziemniaków oraz 1 jabłko zetrzyj na tarce o dużych oczkach, miąższ również odciśnij. 1 małą cebulkę obierz, następnie pokrój w cieniutkie półplasterki i wymieszaj z masą ziemniaczano-jabłkową. Kotlet posmaruj z obu stron musztardą, obłóż panierką i owiń plastrem boczku. Następnie mięso usmaż na złoty kolor. Serdecznie zapraszam do przyrządzenia tej panierki na prawdę wzbogaca smak naszych potraw. Smacznego !