Sposób przygotowania:
Papryki faszerowane spaghetti
Z papryk odciąć górną część i wydrążyć gniazda nasienne.
Przeciśnięty czosnek zeszklić na rozgrzanej oliwie i wlać przecier gotować około 2 minut mieszając. Dodać podsmażone mięso mielone, razem podsmażać jeszcze około 2-3 minut doprawić do smaku. Mięso z przecierem wymieszać z ugotowanym wcześniej makaronem.
Do papryk włożyć farsz.
Piecz w temp. 190 stopni aż papryki będą miękkie.
Przeciśnięty czosnek zeszklić na rozgrzanej oliwie i wlać przecier gotować około 2 minut mieszając. Dodać podsmażone mięso mielone, razem podsmażać jeszcze około 2-3 minut doprawić do smaku. Mięso z przecierem wymieszać z ugotowanym wcześniej makaronem.
Do papryk włożyć farsz.
Piecz w temp. 190 stopni aż papryki będą miękkie.