Sposób przygotowania:
Parowane kotlety z z koperkiem i słodką papryką
Mięso umyć i wraz z cebulą czerwoną oraz czosnkiem zmielić w maszynce do mielenia mięsa. Dodać suszoną cebulkę i koperek, słodką paprykę, bułkę tartą, gałkę muszkatołową, kucharek oraz pieprz. Wyrobić jednolitą masę. Uformować kotleciki. Gotować w parowarze przez 35 minut. Podawać z parowanymi ziemniakami i warzywami.
![Parowane kotlety z z koperkiem i słodką papryką Parowane kotlety z z koperkiem i słodką papryką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/parowane-kotlety-z-z-koperkiem-i-slodka-papryka-248206.jpg)
![Parowane kotlety z z koperkiem i słodką papryką Parowane kotlety z z koperkiem i słodką papryką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/parowane-kotlety-z-z-koperkiem-i-slodka-papryka-248207.jpg)
![Parowane kotlety z z koperkiem i słodką papryką Parowane kotlety z z koperkiem i słodką papryką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/parowane-kotlety-z-z-koperkiem-i-slodka-papryka-248208.jpg)