Sposób przygotowania:
Parówki z serem, pieczarkami i ziołowymi grzankami
Cebulę obrać i drobno pokroić. Zeszklić na oleju. Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć razem z cebulą. Doprawić sola i pieprzem. Pod koniec smażenia dodać rozgnieciony ząbek czosnku.
Parówki ugotować. Parówki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, na nie rozłożyć pieczarki i ser żółty, posypać oregano.
Chleb posmarować masłem i posypać przyprawą ziołową. Parówki i chleb zapiekać w piekarniku ok. 5 minut.
Parówki ugotować. Parówki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, na nie rozłożyć pieczarki i ser żółty, posypać oregano.
Chleb posmarować masłem i posypać przyprawą ziołową. Parówki i chleb zapiekać w piekarniku ok. 5 minut.