Sposób przygotowania:
parówki z warzywami
Cebule obrać.Paprykę ,pieczarki i por opłukać i osuszyc.Cebule i paprykę pokroić w kostkę,a pieczarki,por oraz czosnek -w talarki i podduśić na rozgrzanym oleju.
Dodać w pokrojone ćwierć plasterki ogórki kwaszone,groszek i koncetrat pomidorowy,podlać woda(Nie za dużo!).
Parówki obrać z foli.Dołożyć pokrojone w talarki parówki,skropić sosem sojowym,posypać przyprawami i gotować na małym ogniu 15-20 min.
podawać w miseczkach lu głębokich talerzach,posypane zielenina.Jeść z pieczywem.
Dodać w pokrojone ćwierć plasterki ogórki kwaszone,groszek i koncetrat pomidorowy,podlać woda(Nie za dużo!).
Parówki obrać z foli.Dołożyć pokrojone w talarki parówki,skropić sosem sojowym,posypać przyprawami i gotować na małym ogniu 15-20 min.
podawać w miseczkach lu głębokich talerzach,posypane zielenina.Jeść z pieczywem.