marchewka1412

marchewka1412

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 250]

Pasta do chleba z parówek

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

tania i smaczna pasta do kanapek

Pasta do chleba z parówek

Składniki:

Pasta do chleba z parówek

 

  • 3 grube parówki
  • 3 łyżki masła roślinnego
  • pieprz mielony
  • 3 łyżki pokrojonego szczypioru

 

Sposób przygotowania:

Pasta do chleba z parówek
Z parówek zdjąć osłonki i zmiksować w malakserze z masłem roślinnym na pastę. Doprawić do smaku pieprzem. Zmieszać ze szczypiorkiem. Przy smarowaniu chleba nie trzeba juz masła bo jest w składzie pasty. Dobrze smakuje jak sie na kanapki kładzie pokrojonego w plasterki kiszonego ogórka.