Sposób przygotowania:
Pasta drobiowa
Skrzydełka ugotowane obieramy z mięsa miksujemy w blenderze.
Cebulę i korniszon kroimy w drobną kostkę.
Seler i marchewkę kroimy drobno albo rozgniatamy widelcem.
Do mięsa dodajemy warzywa, cebulę korniszony doprawiamy solą, pieprzem, dodajemy majonez, musztardę i serek mieszamy.
Jeżeli pasta wyjdzie nam trochę gęsta można dodać trochę więcej majonezu aby łatwo można było pastą posmarować pieczywo.
Pastę odstawiamy na trochę aby smaki się połączyły.
POLECAM!!!
Cebulę i korniszon kroimy w drobną kostkę.
Seler i marchewkę kroimy drobno albo rozgniatamy widelcem.
Do mięsa dodajemy warzywa, cebulę korniszony doprawiamy solą, pieprzem, dodajemy majonez, musztardę i serek mieszamy.
Jeżeli pasta wyjdzie nam trochę gęsta można dodać trochę więcej majonezu aby łatwo można było pastą posmarować pieczywo.
Pastę odstawiamy na trochę aby smaki się połączyły.
POLECAM!!!
gusia1000