Sposób przygotowania:
Pasta drobiowa ze szczypiorkiem
Obrane z kości mięso wrzucamy do rozdrabniacza i blendujemy na gładką pastę razem z posiekanym szczypiorkiem i cebulą pokrojoną w kostkę.
Jajko gotujemy na twardo i również blendujemy.
Przekładamy pastę do miseczki i dodajemy do niej majonez oraz chrzan. Dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą oraz świeżo zmielonym pieprzem.
Jajko gotujemy na twardo i również blendujemy.
Przekładamy pastę do miseczki i dodajemy do niej majonez oraz chrzan. Dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą oraz świeżo zmielonym pieprzem.
![Pasta drobiowa ze szczypiorkiem Pasta drobiowa ze szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-drobiowa-ze-szczypiorkiem-592629.jpg)
![Pasta drobiowa ze szczypiorkiem Pasta drobiowa ze szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-drobiowa-ze-szczypiorkiem-592630.jpg)
![Pasta drobiowa ze szczypiorkiem Pasta drobiowa ze szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-drobiowa-ze-szczypiorkiem-592631.jpg)
![Pasta drobiowa ze szczypiorkiem Pasta drobiowa ze szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-drobiowa-ze-szczypiorkiem-592632.jpg)