GABIK1

GABIK1

Kuchcik
[Przepisów: 1]

Pasta jajeczna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Prosta, szybka, smaczna. Ulubiona pasta mojej córki.

Pasta jajeczna

Składniki:

Pasta jajeczna

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Cebulę pokroić w kostkę. Jajka pokroić w kostkę lub rozgnieść widelcem. Jajka wymieszać z cebulą, doprawić solą, pieprzem i szczyptą papryki. Dodać 2-3 łyżki majonezu, łyżeczkę musztardy, wymieszać dokładnie. Świetna do chleba lub na bułeczkę.
Niekiedy dodaję ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę.
Smacznego!