Olala87

Olala87

Kucharz
[Przepisów: 5]

Pasta jajeczna 13

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Szybki i smaczny dodatek do kanapek

Pasta jajeczna 13 Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta jajeczna 13

 

  • jajka - 4
  • pęczek szczypiorku
  • majonez - 2 łyżki
  • musztarda - łyżka
  • serek ziołowy - łyżka
  • sól
  • pieprz

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna 13
1. Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skórki 2. Kroimy szczypiorek 3. Wrzucamy jajka do robota kuchennego i miksujemy 4. Do jajek dodajemy szczypiorek 5. Dodajemy majonez, musztardę, serek, sól i pieprz do smaku i znowu wszystko razem miksujemy 6. Gotową pastą smarujemy np. kanapki 7. Resztę wkładamy do pojemnika i przechowujemy w lodówce
Pasta jajeczna 13
Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skórki
Pasta jajeczna 13
Drobno szatkujemy wcześniej umyty szczypiorek
Pasta jajeczna 13
Do zmiksowanych jajek dodajemy szczypiorek
Pasta jajeczna 13
Dodajemy majonez, musztardę, serek oraz sól i pieprz do smaku