Bilcia

Bilcia

Kucharz
[Przepisów: 19]

Pasta jajeczna mojej Mamy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pastę tą serwowała mi moja mama kiedy byłam dzieckiem

Pasta jajeczna mojej Mamy

Składniki:

Pasta jajeczna mojej Mamy

 

  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 1 duża cebula
  • garść posiekanego szczypiorku
  • majonez
  • sól, pieprz, odrobina gałki muszkatołowej

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna mojej Mamy
Wykonanie potrawy jest niezwykle proste i nie zabiera dużo czasu:) Wszystkie składniki należy zwyczajnie bardzo drobno posiekać, połączyć i dodać majonezu. Tego ostatniego składnika dodawać należy jednak bardzo niewiele tylko tyle ile potrzeba na połączenie składników i smaku. Doprawiacie według smaku solą , pieprzem i gałką. Pasta w smaku jest delikatna więc jak wolicie ostrzejszy smak dodajecie więcej cebuli i pieprzu.