Sposób przygotowania:
Pasta jajeczna wg ajo
Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy i kroimy w kosteczkę. Ser mascarpone ucieramy z sokiem z cytryny i mieszamy z jajkami. Dodajemy sól, sporo pieprzu oraz paprykę w ilości wg uznania. Mieszamy , schładzamy z w lodówce i podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego :)
![Pasta jajeczna wg ajo Pasta jajeczna wg ajo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-wg-ajo-121083.jpg)
![Pasta jajeczna wg ajo Pasta jajeczna wg ajo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-wg-ajo-121084.jpg)
![Pasta jajeczna wg ajo Pasta jajeczna wg ajo](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-wg-ajo-121085.jpg)