Katarzyna J.

Katarzyna J.

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1284]

Pasta jajeczna z rzodkiewką 3

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 7

Bardzo apetyczna i szybka pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

Pasta jajeczna z rzodkiewką 3

Składniki:

Pasta jajeczna z rzodkiewką 3

 

  • 3 jajka
  • 6 szt rzodkiewek
  • 1/3 pęczka szczypiorku
  • 2 łyżeczki chrzanu
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna z rzodkiewką 3
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na drobniutką kosteczkę. Rzodkiewkę oczyszczamy, płuczemy i kroimy w plasterki. Szczypiorek drobno siekamy. Wszystkie przygotowane składniki przekładamy do miseczki. Dodajemy chrzan i dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Podajemy z pieczywem.