Alex_M

Alex_M

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1760]

Pasta jajeczno-krabowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 8

Pyszna pasta do chlebka lub krakersów

Pasta jajeczno-krabowa Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta jajeczno-krabowa

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczno-krabowa
Paluszki krabowe rozmrozić, rozpakować. Wrzucić do przystawki od blendera. Zmiksować. Jajka ugotować na twardo. Ostudzić i obrać ze skorupki. Wrzucić do zmiksowanych paluszków, dodać serek i majonez, ponownie zmiksować na gładką pastę. Na koniec doprawić solą (ja dodałam odrobinę) i pieprzem. Można dodać koperek lub natkę pietruszki dla koloru.Pastą smarować kanapki lub krakersy
Pasta jajeczno-krabowa
Paluszki krabowe rozmrozić rozpakować Wrzucić do przystawki od blendera Zmiksować
Pasta jajeczno-krabowa
Jajka ugotować na twardo Ostudzić i obrać ze skorupki Wrzucić do zmiksowanych paluszków dodać serek i majonez ponownie zmiksować na gładką pastę Doprawić