kissandra

kissandra

Szef Kuchni
[Przepisów: 81]

Pasta kanapkowa z sardynek

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Szybka i aromatyczna pasta kanapkowa

Pasta kanapkowa z sardynek

Składniki:

Pasta kanapkowa z sardynek

 

  • puszka sardynek w oleju
  • 1 mała cebule
  • pół papryki konserwowej
  • łyżka majonezu
  • kawałek natki pietruszki

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa z sardynek
Sardynki rozdrabniamy widelcem. dodajemy pokrojoną w kostkę cebulkę i paprykę. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki i łyżkę majonezu,możemy doprawić pieprzem do smaku, sardynki z reguły są słone, więc sól jest zbędna.Mieszamy i łączymy w pastę, rozsmarowujemy na chlebku i gotowe.Można także podawać na krakersach.
Smacznego :)