iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pasta ogórkowo-czosnkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pasta śniadaniowa ogórkowo-czosnkowa

Pasta ogórkowo-czosnkowa

Składniki:

Pasta ogórkowo-czosnkowa

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta ogórkowo-czosnkowa
Twaróg kruszymy. Ogórka zielonego średniej wielkości myjemy nie obieramy i ścieramy na tarce duże oczka. Ogórka konserwowego odcedzamy z zalewy i także ścieramy na tarce małe oczka. Cebule siekamy drobno, czosnek wyciskamy. Twaróg miksujemy z śmietaną sola pieprzem i wyciśniętym czosnkiem . dodajemy starte ogórki i mieszamy łyżka. wstawiamy do lodówki . Podajemy z pieczywem.