halina

halina

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 717]

Pasta szynkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Kanapki można urozmaicić różnymi pastami, są bardzo smaczne.

Pasta szynkowa

Składniki:

Pasta szynkowa

 

  • jajka gotowane 4 sztuki
  • szynka wiejska lub konserwowa 15 dag
  • oliwa 3 łyżki
  • mielona słodka papryka 1 łyżeczka
  • posiekana zielenina 1 łyżka koperku plus 1 łyżka natki pietruszki
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Pasta szynkowa
Jajka i szynkę dwukrotnie przepuścić przez maszynkę,dodać oliwę,posiekaną zieleninę, sól i paprykę. Wyrobić na jednolitą masę.Smarujemy pieczywo.