ewelina.mn

ewelina.mn

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 663]

Pasta twarogowa do chleba

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Aromatyczna pasta do chleba z zieleniną.

Pasta twarogowa do chleba

Składniki:

Pasta twarogowa do chleba

 

  • 1 kostka chudego białego sera
  • 100 ml jogurtu naturalnego
  • pęczek szczypiorku
  • pęczek koperku
  • pęczek natki pietruszki
  • sól
  • pieprz
  • pół czerwonej cebuli

Sposób przygotowania:

Pasta twarogowa do chleba
Ser rozgniatamy widelcem w miseczce. Wlewamy jogurt. Cebulę obieramy, siekamy w drobną kostkę. Dodajemy do sera. Pietruszkę, koperek oraz szczypiorek myjemy, osuszamy, siekamy drobno. Dodajemy do sera zieleninę w ilości nam odpowiadającej. Doprawiamy ser szczyptą soli oraz pieprzu. Wszystko dokładnie mieszamy. Pastę podajemy do chleba z masłem.