goofy9

goofy9

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1117]

Pasta twarogowo-porowo-jajeczna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Taka pasta jest pyszna i zdrowa

Pasta twarogowo-porowo-jajeczna Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pasta twarogowo-porowo-jajeczna

 

Sposób przygotowania:

Pasta twarogowo-porowo-jajeczna
Ser wyrabiamy z majonezem, śmietaną oraz przyprawami. Po oczyszczamy, następnie siekamy i dodajemy go do wyrobionego sera. Całość mieszamy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Ścieramy na grubej tarce. Mieszamy. Przygotowaną pastą smarujemy kanapki. Smacznego!
Pasta twarogowo-porowo-jajeczna
Por siekamy i dodajemy go do wyrobionego sera.
Pasta twarogowo-porowo-jajeczna
Całość mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem
Pasta twarogowo-porowo-jajeczna
Ugotowane na twardo jajka ścieramy na grubej tarce