kaja

kaja

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 162]

Pasta z bryndzy do krakersów

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Kolejna przekąska piwna- doskonała z krakersami, w wersji nie do piwa- z liśćmi cykorii

Pasta z bryndzy do krakersów

Składniki:

Pasta z bryndzy do krakersów

 

  • opakowanie dobrej bryndzy
  • łyżeczka marynowanego zielonego pieprzu
  • 4 ząbki marynowanego czosnku, posiekanego drobno
  • 2 łyżki miękkiego masła
  • 4 liście szałwii
  • ćwiartka posiekanej białej cebuli sałatkowej- drobno!

Sposób przygotowania:

Pasta z bryndzy do krakersów
Niezbyt skomplikowana przekąska ale zapewniam że pyszna...przepis również nie nastręcza problemów- wszystko razem dobrze zmieszać, ułożyć w małej salaterce, ozdobić według własnego pomysłu tymi listkami szałwii i schłodzić w lodówce-:) smacznego